Lineage 2 - prezentare, imagini, filmulete

Lineage 2

Variante joc: C5, C6 , Interlude, Hellbound, Gracia.
Lineage II pune un accent mai mare pe comunitate si aduce un plus la grafica 3D. Bataliile intre clanuri si versus enviroment sunt insotite de efecte speciale care aduc o mai mare placere de a juca acest joc.

Gen: MMORPG
Browser:
Sistem Operare: Windows
Publisher: NcSoft
Lansare:

Comenteaza joc     |     Comentarii

 
Click pe imagine
pentru zoom:Lineage 2

Lineage 2

Lineage 2

Lineage 2

Lineage 2

Variante joc: C5, C6 , Interlude, Hellbound, Gracia, Gracia Final.

Jocul cere resurse spatiu pe harddisk 7,4GB instalare + 2-3GB liber pe partitia de instalare, macar 1GB ram, placa video cu 256MB si procesor la 2GHz. Acestea nu decat recomandarile noastre pentru un joc cat mai placut.

Jocul se bazeaza pe crearea de clanuri, aliante, war intre clanuri si aliante, suport intre membrii clanului si membrii aliantei pentru cuceriri de castele, eventuri, si pvp (player versus player) sau tvt (team versus team).

Atat la pve (player versus enviroment - enviroment= mobi), cat si la pvp/tvt, jocul are numai efecte grafice speciale foarte reusite.

Exista mai multe clase pe care un jucator si le poate alege pentru caracterele sale, odata cu evolutia caracterului sunt diverse skile de invatat functie de clasa caracterului.

Jocul, pe total , se bazeaza pe suportul intre playerii din acelasi clan sau aceeasi alianta, pentru ca vor fi razboaie duse intre clanuri.

Clase posibile: Human, Elf, Dark Elf, Orc, Dwarf, Kamael.
Cu Dwarful craftezi iteme. Cu Human Knight tankezi. De pe Human Knight poti ataca doar corp la corp.Human Knight are power defence si magic defence mare. De pe Dark Elf / Spellhowler e cel mai usor de jucat. Damage-ul lor magic e puternic, iar raza de atac e relativ mare, castingul e bun si el.De pe Human Bishop trebuie sa iti tii oamenii in viata: vindeci, bufezi, e ultimate healer.
La lvl 20, 40 si 76 schimbi clasa, indiferent de clasa de start.

Armele, armurile si bijuteriile sunt pe clase, functie de clasa la care esti. Astfel ai clasa : no grade, A, B, C, D si S. Treci la arme si armuri D la lvl 20, treci la armuri C la lvl 40, treci la armuri B la lvl 52, treci la armuri A la lvl 61, iar S porti abia la lvl 76+.

Nobless: ca sa devii Nobless, trebuie sa faci lvl 75 si un quest. Devenind Nobless, ai acces la unele facilitati: teleport in unele locatii la care altfel nu aveai acces, poti sa iti modifici titlul daca esti Nobless chiar daca nu faci parte dintr-un clan, atacul unui nobil e mai mare in PvP, ca nobless poti inregistra raid-uri si siege-uri, ca nobless ai skilul Blessing of Nobless prin care la un raid playerul mort isi pastreaza bufele si dupa revive, si altele.

Armele si armurile pot fi upgradate folosisnd scroll-uri potrivite pentru fiecare lvl. Pentru o armura A pui scroll A. In mod oficial, doar 3 scroll-uri sunt sigure, dupa care arma /armura se poate sparge. Daca folosesti blessed scroll, aceasta nu se va sparge, ci se va reseta la 0 in caz de esec. Unele servere private permit adaugarea de mai mutle scroll-uri.

Website oficial: www.lineage2.com

Distractie placuta cu acest joc.